Vind vacatures

Er is veel gebeurd sinds Arnd von Wedemeyer en Sascha Crocoll notebooksbilliger.de in 2002 oprichtten. Onze notebooks zijn nog steeds goedkoper, maar nu ook onze pc's en smartphones, beamers en nog veel meer. Daarnaast volgde in 2023 de uitbreiding naar Nederland met nbb.com. Met meer dan 5 miljoen bezoekers per maand zijn wij de eerste keuze als het gaat om de nieuwste trends en de beste deals.

We zijn erin geslaagd om onze positie in een dynamische en zeer concurrerende omgeving te verankeren. We zorgen met ons geweldige team op meerdere locaties in Nederland en Duitsland elke dag weer voor een unieke winkelervaring en de optimale combinatie van e-commerce, IT-producten en stationaire detailhandel. De eerste plaats bij de Duitse Online Retail Award 2019 is een bevestiging dat we ons op de goede weg bevinden.

Omzet/jaar
Omzet/jaar
>
900
Mln. € (2021)
Aantal medewerkers
Aantal medewerkers
>
700
Locaties
Locaties
10
Winkels
Winkels
7
Diversiteit/Nationaliteiten
Diversiteit/Nationaliteiten
37
We are orange

Deze video is ingesloten met de uitgebreide gegevensberschermings-modus van YouTube. Pas bij het afspelen van de video wordt er persoonlijke identificeerbare informatie aan Google overgedragen; welke Google ter analyse- en marketingdoeleinden gebruikt.
Meer informatie hier